Sanna Kaistinen on Wiidaren Legal Business Partner

TERVETULOA WIIDARELLE SANNA KAISTINEN, LEGAL BUSINESS PARTNER

Sanna Kaistinen aloittaa Wiidarella 25.3.2024 ja tuo mukanaan laaja-alaista kokemusta konfliktinhallinnasta ja riidanratkaisusta. Sanna siirtyy Wiidarelle Keskuskauppakamarin välityslautakunnan pääsihteerin tehtävästä. Sanna kuvailee itseään pragmaattiseksi ongelmanratkojaksi.

Kertoisitko lyhyesti itsestäsi ja taustastasi lakialalla?

Olen kokenut konfliktinhallintaan ja riidanratkaisuun erikoistunut juristi. Ennen Wiidarelle siirtymistäni olen työskennellyt asianajoalalla ja Keskuskauppakamarin välityslautakunnan pääsihteerinä. Pääsihteerin tehtävässä vastasin välitysinstituutin globaaleista toiminnoista ja niiden kehittämisestä. Vapaa-ajallani vietän aikaa perheen ja ystävien kanssa, kuuntelen podcasteja ja retkeilen.

Mitä tuot mukanasi Wiidarelle?

Tuon mukanani laaja-alaista konfliktinhallinnan ja riidanratkaisun osaamista. Olen hoitanut juttuja sekä välitysmenettelyissä että yleisissä tuomioistuimissa riita-, yritysrikos- ja hallintoasioissa. Olen lisäksi hoitanut muun muassa compliance- ja corporate governance -toimeksiantoja. Tykkään työskennellä erilaisten asioiden parissa ja ratkoa erinäisiä ongelmatilanteita.

Miten kuvailet osaamistasi?

Kuvailisin itseäni pragmaattiseksi ongelmanratkojaksi. Liiketoiminnassa syntyy aika-ajoin tilanteita, joissa yhtiön ulkopuolisen neuvonantajan näkemys ja tuki ovat hyödyksi. Pyrin löytämään kuhunkin tilanteeseen asiakkaan kannalta parhaan ratkaisun. Mikäli tilanne edellyttää oikeudenkäyntiä, tavoitteenani on saada tehokkaasti esiin jutun kannalta kriittiset asiat ja keskittyä olennaiseen.

Miten kuvailisit Wiidarea työyhteisönä?

Minua viehätti Wiidaren tiimin kokemus ja kompakti koko sekä mahdollisuus päästä mukaan yrityksen kehittämiseen. Työyhteisönä Wiidaresta on tullut erinomainen ensivaikutelma. Kollegat ovat ottaneet minut lämpimästi vastaan ja olen päässyt heti mukaan porukkaan. Ihmiset ovat mukavia ja avoimia.

Kerro jotain, mitä työkaverisi eivät vielä tiedä sinusta?

Päädyin juristin uralle osin sattuman kautta. Lukion jälkeen opiskelin muutaman vuoden kieliä ja kielitiedettä, kunnes aloitin opiskelun oikeustieteellisessä. Lapsena haaveilin mäkihyppääjän ammatista, joten niistä suunnitelmista päädyin melko kauas.