WEBINAARI 26.10.2023: MITEN LAATIA HYVÄ TYÖSOPIMUS?

Mistä kaikesta työsopimuksessa kannattaa ja voi sopia? Pitääkö sopimuksen olla mahdollisimman kattava? Soveltuuko sama työsopimuspohja kaikille työntekijöille?

Aika: torstaina 26.10.2023 klo 9:00-10:00.

Työsopimus on työntekijän ja työnantajan välinen sopimus työsuhteen keskeisistä ehdoista. Vaikka työsopimukset ovat keskeisiä sopimuksia liiketoiminnassa, niin usein niihin kiinnitetään liian vähän huomiota. Kun hyvä kandidaatti on löytynyt ja kaikki vaikuttaa lupaavalta, jokin ehto saattaa tuntua tarpeettomalta ja jopa epäluottamuslauseelta kilpailtua ja osaavaa kandidaattia kohtaan. Tästä huolimatta työsopimus kannattaa laatia huolellisesti pitäen silmällä myös tilannetta, jossa yhteinen tie joskus päättyy. Työsopimus tulisi myös muistaa päivittää työntekijän aseman muuttuessa, tai jos sopimuksen ehtoihin tulee muita muutoksia.

Webinaari on suunnattu HR-asioiden parissa työskenteleville henkilöille, in-house -juristeille ja yritysjohdolle sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita aiheesta ja haluavat kuulla siitä lisää.

Puhujana toimii Wiidaren työoikeusasiantuntija, Legal Business Partner Nora Jaari-Hakola. Nora on kokenut ja käytännönläheinen työoikeusjuristi, jolla on työkokemusta niin in-house -juristina kuin asianajajanakin toimimisesta.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLLÄ!

Saat osallistumislinkin vahvistusviestissä ilmoittauduttuasi webinaariin.

Webinaari on maksuton.