TERVETULOA WIIDARELLE ADALOTTA LEHTINEN, BUSINESS SUPPORT ASSISTANT

Hallintotieteiden maisteri Adalotta Lehtinen aloittaa Wiidaren Business Support Assistantina. Adalotta on moniosaaja, joka on kerryttänyt kokemusta niin lakialalta kuin henkilöstöhallinnosta. Hän tuo Wiidarelle lisää talous-ja markkinointiosaamista.

Kertoisitko lyhyesti itsestäsi ja taustastasi lakialalla? 

Olen Adalotta Lehtinen, 28-vuotias helsinkiläinen hallintotieteiden maisteri. Vahva mielenkiintoni lakialaa kohtaan kulki mukana jo yliopisto-opinnoissani, jotka painottuivat julkisoikeuden, vero-oikeuden ja yritysjuridiikan tematiikkoihin. Niiden myötä kiinnostuin yhä enemmän oikeudellisista työympäristöistä. Työskentelin opintojeni aikana henkilöstöhallinnon tehtävissä, mikä herätti mielenkiintoni erityisesti lakialan hallinnollisiin ja henkilöstösidonnaisiin tehtäviin. Pääsinkin lopulta kerryttämään kokemusta yhdessä Suomen suurimmista lakitoimistoista, jossa toimin kiinteistö-, ympäristö- ja rahoitustiimien assistenttina. Kokemus oli hyvin monipuolinen ja inspiroi minua oppimaan lisää lakialan yrityksiltä ja niiden asiantuntijoilta. 

Mikä sai sinut kiinnostumaan työskentelystä Wiidarella?

Wiidare tuntui heti alusta alkaen raikkaalta ja dynaamiselta lakialan yritykseltä, ja myös sen arvomaailma sopi omiin arvoihini. Arvostan suuresti ydinajatusta, jonka ympärille yrityksen liiketoiminta on rakentunut – tavoitetta tarjota laadukasta ja ehdottoman yhteistyökeskeistä palvelua, jossa kunkin asiakkaan tarve on korkealle priorisoitu.

Miten kuvailisit Wiidarea työyhteisönä?

Lämminhenkinen ammattilaisten joukko, jonne oli helppo asettua uutena työntekijänä. Olen tuntenut itseni hyvin tervetulleeksi ja täysimääräiseksi yhteisön jäseneksi alusta alkaen.

Millaisia mielenkiinnon kohteita tai harrastuksia sinulla on vapaa-ajalla?

Vapaa-aikani kuluu pitkälti ratsastusurheilun parissa, sillä toimin lajivalmentajana kouluratsastuksessa. Pyrin myös itse treenaamaan mahdollisimman säännöllisesti lajin parissa. Lisäksi urheilen niin paljon ja monipuolisesti kuin vain aikaa riittää. 

Olen kilpaillut kouluratsastuksessa kansallisella tasolla ja SM-tasolla 11-vuotiaasta 24-vuotiaaksi saakka. Toivon, että voin vielä tulevaisuudessa palata kilpa-areenoille.