TERVETULOA WIIDARELLE SINI MÄKELÄ, LEGAL BUSINESS PARTNER

Legal Business Partnerina toimiva Sini Mäkelä tuo Wiidarelle vahvaa erityisosaamista kiinteistö- ja rakennusjuridiikasta. Hänellä on yli 15 vuoden edestä monipuolista työkokemusta niin juridisista kuin liiketoiminnallisista rooleista lakitoimistoissa ja liike-elämässä.

Kertoisitko lyhyesti itsestäsi ja taustastasi lakialalla?

Minulla on yli 15 vuotta kokemusta kiinteistö- ja rakentamisalalta. Urani aikana olen työskennellyt sekä juridisissa tehtävissä että liiketoimintarooleissa. Ennen siirtymistäni Wiidarelle työskentelin mm. lakiasiainjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä WasaGroupilla, Senior Investment Managerina ja Senior Legal Counselina SRV:llä sekä ulkoisena asiantuntijana Fondialla. 

Olen erikoistunut kiinteistö- ja rakennusjuridiikkaan liittyviin kysymyksiin. Minulla on erityisesti kokemusta yhteisyrityksiin liittyvästä neuvonannosta, kiinteistötransaktioista, kiinteistörahoituksesta, liikehuoneistojen vuokrasopimuksista, hankekehityksestä sekä rakentamisprojekteista. Kiinteistö- ja rakentamisliitännäisten asioiden lisäksi minulle on karttunut runsaasti kokemusta myös muilta oikeudenaloilta, mikä mahdollistaa asiakkaiden palvelemisen kokonaisvaltaisesti monenlaisissa toimeksiannoissa. 

Mikä sai sinut kiinnostumaan työskentelystä Wiidarella?

Minua kiehtoi mahdollisuus olla mukana kustannustehokkaan ja aidosti liiketoimintakeskeisen lakipalveluyrityksen kasvutarinassa. Minuun vetosi wiidarelaisista välittyvä lämmin yhteishenki ja tekemisen meininki sekä erittäin asiantuntevat ja osaavat kollegat, joiden kanssa on varmasti mukavaa työstää tulevia hankkeita.

Miten osaamisesi ja kokemuksesi tuo lisäarvoa Wiidaren asiakkaille?

Kokemukseni liiketoiminnasta yhdistettynä kokemukseeni yritysten sisäisenä sekä ulkoisena juridisena neuvonantajana auttaa ison kuvan nopeassa hahmottamisessa ja mahdollistaa keskittymisen liiketoiminnan kannalta olennaisiin asioihin.

Miten kuvailisit Wiidarea työyhteisönä? 

Wiidarella on lämmin yhteishenki ja iloitsemme aidosti toistemme saavutuksista. 

Millaisia mielenkiinnon kohteita tai harrastuksia sinulla on vapaa-ajalla?

Vapaa-aikani kuluu perheen, ystävien ja liikunnan parissa. Liikunta on minulle tärkeä energian lähde ja se auttaa jaksamaan myös kiireisinä aikoina. Lajeista erityisesti tanssi on lähellä sydäntäni. Lisäksi nautin perheen kanssa ulkoilusta, joogasta ja työmatkapyöräilystä. Pyöräillessä töistä kotiin ajatukset tuulettuvat mukavasti.